Sidste år mistede jeg min dejlige avlshoppe Edals Noell, der var drægtig med Moortown Trooper. Noell var den eneste jeg havde ud af den skimlede hoppelinje fra Fæbæk. I foråret luftede Louise Berg for mig, at hun gerne ville sælge Mannerups Rosemary, som er ud af samme hoppelinje som Noell med Hisley Captain Cook som far. Jeg gik i tænkeboks og besluttede at sætte sidste års Champion Edals Amaze til salg. Amaze er efter Annmie af Fæbæk, som jeg har en anden hoppe, der også er efter. Faren til Amaze er også Hisley Captain Cook, så jeg mister ikke hendes linjer.
Amaze er blevet solgt til Kiviojan Ponitalli i Finland og rejste afsted i dag. Det er samme stutteri som for 3 år siden købte den danskavlede dartmoorhingst Flying Pokemon, så den danske avl fortsætter i Finland😀 Jeg ønsker de nye ejere tillykke og held og lykke med den videre avl på denne dejlige hoppe, som jeg med stor fornøjelse vil følge.
Rosemary er i mellemtiden flyttet ind hos os og er blevet bedækket med Trooper, så jeg glæder mig til at se resultatet af den kombination til næste år.